GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET 2021!

Årsmötet 2021 kommer i år att hållas onsdagen den 28 april. Anteckna gärna det datumet i almanackan.

Kallelsen till årsmötet kommer att läggas i brevlådorna enl. stadgarna § 16 senast 31 mars eftersom vi har ett stadgetillägg angående markisinnehav på agendan för en andra läsning.

Motioner ska enligt stadgarna § 15 vara styrelsen tillhanda före den sista februari och lämnas skriftligen i föreningens brevlåda eller via e-post till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Sophanteringen: Vi har nu ändrat hämtningsintervallet för våra överfulla plastkärl. Information om de nya tömningstiderna kommer att sättas upp i entréerna.

Bredband: Påminner om att alla våra lägenheter är anslutna till Stockholm Stadsnät för bredbandsuppkoppling sedan oktober 2016. Föreningen står helt och hållet för kostnaden. Du ansluter bara en router i det första telefonuttaget. Inget annat bredbandsavtal behövs. Mer information om detta och mycket annat finns på vår hemsida: www.vasterblick.se

Debitering extrataggar: De medlemmar som beställt, eller beställer, extra-taggar till inpasseringen kommer att debiteras med 100:-/tagg på hyresavin vid nästa kvartalsutskick.

Styrelsen