Ny funktionär i styrelsen: En ny namnlista med styrelsens funktionärer har satts upp i entréerna och lagts ut på hemsidan: www.vasterblick.se. Jan Risto, ny suppleant och Ulla Bjernstad Norman, båda boende K-gat 19, är tillsammans, eller var för sig, husansvariga i alla tre husen. De anmäler om något fel upptäcks i våra gemensamma utrymmen eller i utomhusmiljön. Ulla har sedan tidigare även ansvaret för att sop- och återvinningshanteringen sköts på rätt sätt. Inan Asa, som också valdes in vid årsmötet, har själv avsagt sig uppdraget som funktionär i styrelsen.

Sopåtervinning: På förekommen anledning vill vi påminna om att våra sopkärl för återvinning endast är till för förpackningar. Du ska inte heller ställa ut saker vid sopkärlen och hoppas att någon annan tar hand om dem. Sortera rätt så slipper vi extra avgifter och kostnaden för sophämtning hålls nere.

Mata inte fåglarna: Att lägga ut bröd eller fågelfrön på balkongen eller runt husen kan orsaka skadeinsekter och råttinvasion.

Tömning av brevlådor: En del brevlådor i entrén är tidvis överfulla. Det är viktigt att man regelbundet tömmer sin brevlåda även om man inte vanligtvis får någon externpost. Styrelsen delar ut viktig information, som nu senast årsredovisningen, i brevlådorna.

Parkeringsplats: Behöver du någonstans att parkera bilen kontaktas Daniel Bergman på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Kostnad 300: - /mån på gatan och 734: - /mån i garaget.

Föreningens bredbandsavtal: Bredband2 har tagit över Stockholm Stadsnät. Har man problem och behöver hjälp är man välkommen att kontakta dem via telefon 0770-811 010 för support.

 

Styrelsen önskar alla en skön sommar