God fortsättning på det nya året! Styrelsen har, efter välbehövligt juluppehåll, haft ett första styrelsemöte för terminen och informerar nu om följande:

Årsmötet 2019:

Äger rum onsdagen den 24 april. Anteckna gärna datum i almanackan. Kallelsen till årsmötet kommer i brevlådorna enl. stadgarna tidigast 6 veckor och senast 2 veckor före utsatt datum. Eventuella motioner ska vara styrelsen tillhanda före den sista februari och lämnas skriftligen i föreningens brevlåda eller via e-post till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Nya hisstelefoner:

En besiktning gjorde styrelsen uppmärksam på att larmtelefonerna i våra hissar var omoderna och fungerade dåligt! Nya, moderna, larmtelefoner har därför installerats i alla tre hissarna under v.2 2019!

Dyra hisstopp:

Ett hisstopp, den 8 jan förorsakat av att ”korgdörren blockerats av hyresgäst” enl. Otis, kostade föreningen 2.300 :-! Tänk på att aldrig hålla hissdörren öppen med våld! Måste man tillfälligt stoppa hissen kan man i undantagsfall hålla för sensorn en kort stund!

Energisparande åtgärder:

Styrelsen vädjar om att vi alla hjälps åt att hålla nederkanten vid entrédörren snö-, grus- och isfri så att dörren inte blir stående öppen. Vi har också blivit rekommenderade av energiexpert att sänka värmen på elementen i trapphus och i entréerna. Ändra alltså inte inställd temperatur på radiatorerna.

Amortering banklån:

I samband med att ett av våra banklån omförhandlades i början av januari gjordes en extra amortering med 4 milj kr. Mer information om föreningens ekonomi på årsmötet!

 

Styrelsen