Välkommen till årsmötet onsdagen den 24 april 2019:

Kallelsen delades ut i samtliga brevlådor den 25 mars 2019.

Skyltskåpen:

Vi har, under vårvintern, renoverat våra skyltskåp i entréerna med ny klisteryta och nya skruvar för att kunna stänga skåpen! Observera att skåpen är till för den information, som styrelsen är ålagd att anslå på anslagstavlan, samt för styrelsens aktuella, viktiga meddelanden om trivsel- och ordningsregler i vår bostadsrättsförening! Som medlem är man skyldig att hålla sig informerad om det som finns anslaget i skåpen. Har du svårt, av någon anledning, att ta del av informationen, kontakta någon i styrelsen så ordnar vi så att du får den i din egen brevlåda! All information finns även utlagd på www.vasterblick.se

Observera att skåpen inte är till för medlemmars missnöjesyttringar! Det har hänt att ett skåp blivit uppbrutet och informationen nerkladdad med protester! Är man missnöjd med något vill vi väldigt gärna bli kontaktade på annat sätt!

Anhöriglista:

Vi vill påminna om den anhöriglista styrelsen upprättat tidigare. Tycker du att det skulle kännas tryggt att styrelsen har anhöriguppgifter i händelse av att något skulle inträffa? Lämna i så fall uppgifter med namn på anhörig person, släktskap och telefonnummer i styrelsens brevlåda.

Garaget:

Det finns lediga platser i garaget för 734 kr/mån. Det finns även just nu en plats ledig på gatan för 300:-/mån. Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller någon annan i styrelsen om du är intresserad av att hyra bilplats.
Styrelsen

 

Styrelsen