Styrelsen beklagar att OVK:n fick ställas in i september! Detta p.g.a. att ventilations-kanalerna ej blivit rengjorda på 13 år och var i stort behov av att rensas!

Vi beslutade då att ta in offerter för rengöring av kanalerna. Efter rengöringen kommer injustering och genomgång av don/kåpor utföras så att dessa blir funktionsdugliga. Arbetet utförs av WIAB Service AB. Kontaktperson på WIAB: Tom Olson.

De behöver inför arbetet ha tillträde till varje lägenhet vid två tillfällen.

Rengöringen utförs med början v. 42 på Kirunagatan 15 måndag den 14 oktober kl 8.00. Pågår sedan under måndagen den 14 oktober, tisdag den 15 oktober, onsdag den 16 oktober samt under vecka 43, den 21-25 oktober tills kanalerna i våra hus är rengjorda.

Injusteringen av don/kåpor utförs under v. 44. Arbetet påbörjas måndag den 28 oktober och pågår under tisdag den 29 oktober och ev. onsdag den 30 oktober.

Att precisera vilken tid de kommer till just din lägenhet är tyvärr omöjligt. Därför är det av yttersta vikt att du har en nyckel i ytterdörrens nyckeltub eller ber en granne hjälpa till med att öppna.

Kontakta Mikael Sten 070-399 28 10 (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) vid frågor!

WIAB behöver framkomligheten till följande fläktar;

1,5-rumslägenhet; kök och badrum

2-rumslägenhet; kök och badrum

3-rumslägenhet; kök, badrum och klädkammare

4-rumslägenhet; kök, badrum och wc

OBSERVERA: Återbesök till lägenheter som WIAB inte kommer in i vid avtalat datum kostar 3000 kr - 5000 kr och får i detta fall betalas av bostadsrättshavaren själv.

Styrelsen