Föreningen vill rikta ett STORT tack till Folke Persson för hans engagemang i styrelsearbetet sedan 2006 då våra hus byggdes.

Stockholm Energi meddelar

Arbeten på fjärrvärmeverket orsakar att varmvatten och värmen kommer att vara avstängt nu på tisdag, den 9 juni mellan 8.00-18.00.!

Hissarna

OTIS utför en omfattande genomgång av våra hissar med start snarast. Återkommer med mer information om det blir aktuellt med kortvariga avstängningar medan arbetet genomförs!

Det nya inpasseringssystemet

Vi vill påminna om blanketten med uppgifter om telefonnummer måste vara inlämnad före den 15 juni då arbetet med det nya inpasseringssystemet påbörjas. De gamla portkoderna kommer endast gälla under en övergångsperiod tills systemet är helt driftsatt.

Garaget

Det finns platser att hyra i garaget Kirunagatan 20, tvärs över gatan, för 734 :-/mån. Hör av dig till styrelsens garageansvarig: Margareta Ölmedal Sten Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. vid intresse. På gatan är alla parkeringsplatserna uthyrda för tillfället.

Grillning på balkongen

Vår förening anmodar el- eller möjligen gasolgrill och vi vädjar om att grillning sker med största möjliga hänsyn till grannarna. Använd alltså inte kolgrill på balkongen! Tänk också på brandrisken!

Ta hand om er och ha en riktigt skön sommar.

Styrelsen