Viktigt meddelande!

Stamspolning:

Rensning av huvudstammar och avloppsrör i alla lägenheter kommer att genomföras av Haggrens Rör v. 44-45 med början den 1 november.

De räknar med att det kommer att ta 6-7 arbetsdagar. De rensar avloppen i kök och badrum.

Mer detaljerad information med ett tidsschema kommer innan besöket.

Nyckel ska under dessa veckor finnas i ”tuben” om man inte är hemma på dagarna. Missar man att ge tillträde till lägenheten kommer ett återbesöket att debiteras bostadsrättsinnehavaren.

 

Styrelsen

Styrelsens kontaktperson i ärendet är Mikael Sten, ledamot i bostadsrättsföreningen och
fastighetsansvarig tel: 070-399 28 10

 

Hej Grannar!

Till våren är det dags igen för vår föreningsstämma, där vi bl.a. väljer in nya medlemmar till vår styrelse.

Tack vare styrelsens kompetens och arbete säkrar de ett bra underhåll på våra hus, trivsamt boende och fortsatt god ekonomi för oss i Västerblick.

Styrelsen består idag av fem ordinarie ledamöter samt två suppleanter, men det finns plats för flera. I dagsläget är det i första hand en vice sekreterare som behövs då nuvarande har flyttat. Vi söker även andra intresserade som vill och kan bidra till föreningens arbete under kommande år. Hör av dig så berättar vi mer.

Det är värdefullt för föreningen att styrelsen består av personer med olika kunskaper/bakgrund, t ex inom ekonomi, mark- och fastighetsskötsel mm. Det finns även uppgifter för intresserade av t.ex. trädgårdsgrupp eller valberedning. HSB erbjuder kurser för de som är intresserade av styrelsearbete. Arvode ges till styrelsen.

Är du nyfiken och vill veta mer?
Välkommen att kontakta någon av oss i valberedningen!

Cecilia Jigland: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Lena Sten: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Anna Söderberg: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Det går även bra att lägga ett kuvert märkt ” Valberedningen ” i föreningens brevlåda som finns i varje hus.

Med vänlig hälsning Valberedningen

 

Hoppas att alla haft en skön sommar och kunnat träffa nära och kära igen efter den långa perioden med restriktioner.

 

Ventilationsfilter:

Under september månad delar styrelsen ut de nya filtren till radiatorerna. De läggs utanför lägenhetsdörren. Behöver du hjälp med att byta filtren fråga hustomten i ditt hus eller be en granne om hjälp. De gamla filtren kan sorteras som brännbart.

Stamspolning:

Vi kommer att beställa stamspolning för att rensa alla köks- och badrums-avlopp under hösten. Det vill säga vi tidigarelägga den spolning som egentligen skulle ske under våren 2022. Mer detaljerad information kommer i brevlådorna i god tid innan.

Trappfönstren:

En renovering av trappfönstren kommer att utföras under hösten. Läckande fogar i fasaden kommer att tätas från utsidan. Vi vill göra alla medvetna om att ventilationen i husen slutar att fungera om trappfönstren öppnas av någon anledning. Ett obevakat öppet fönster kan locka ett litet barn och orsaka fall från hög höjd!

Styrelsen