NYA FUNKTIONÄRER I STYRELSEN:

En ny namnlista med styrelsens funktionärer och andra viktiga kontakter har satts upp i entréerna. Styrelsen kontaktas med en lapp i brevlådan eller med e-postmeddelande till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Styrelsen har tecknat ett avtal med HSB gällande förvaltartjänster. Sommaren ägnas åt att introducera de nya styrelsepersonerna i sina ansvarsområden. Tillsammans vill vi göra vår förening, Brf. Västerblick, till en välskött förening, där vi alla ska trivas och må bra.

Ansvar för fastigheternas skötsel:

Ansvarig styrelseperson för gemensamma utrymmen och utemiljö finns nu i varje hus. De har kontakt med våra avtalspartners gällande sophantering, fastighetsskötsel, trädgårds-skötsel, vinterväghållning och hissar. Sara Ekdahl bor i 15, Marco Villagi i 17 och Louise Mases Calson i 19. De ser till att uppkomna och anmälda fel och brister i gemensamma utrymmen och i utemiljön åtgärdas så snart som möjligt!

Ansvar för garage /parkering:

Daniel Bergman i 17 har hand om garage och parkering. Han ordnar med kontrakt och nyckelbrickor /dekaler och sköter kölistan till platserna på gatan. Han ansvarar också för kontakten med vår samarbetspartner Länsparkering bevakning. Daniel når man säkrast på e-postadress: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Sekreterare:

Åsa Torebäck har utsetts till ny sekreterare i föreningen. Åsa bor även hon i 17.

 

Styrelsen önskar alla en
riktigt skön sommar