NYA FUNKTIONÄRER I STYRELSEN:

En ny namnlista med styrelsens funktionärer och andra viktiga kontakter har satts upp i entréerna. Nya fastighetsskötare är Ali Köroglu i 15 och Ulla Bjernstad Norman i 19. Ulla har även har hand om sophanteringen i alla tre husen. Styrelsen kontaktas med en lapp i styrelsebrevlådan eller med e-post-meddelande till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

GRILLNING PÅ BALKONGEN:

Vår förening anmodar el- eller möjligen gasolgrill på balkongerna. Tänk noga på brandrisken! Vi vädjar om att grillning sker med största möjliga hänsyn till grannarna. Använd alltså inte kolgrill på balkongen!

PARKERINGSPLATSERNA PÅ GATAN:

Vi kommer att måla om våra parkeringsrutor på gatan under sommaren. Mer information kommer att delas ut i brevlådorna till dem som hyr en parkeringsplats då datum är bestämt.

BEHÖVER DU HJÄLP FÖNSTERTVÄTT I SOMMAR:

Tvättar fönster och balkongglas till överkomligt pris med rutavdrag enligt medlem i föreningen som anlitat dem. Service Lösningar i STHLM, Tel: 08–124 519 95, 070-940 69 74, E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., Web: www.losningar.se

Styrelsen önskar alla en
riktigt skön sommarNy uppdatering: Västerblick - Sophantering (vasterblick.se)